Jobba smartare
med Workpile

Workpile är en e-printplattform för och av marknadsavdelningar, fullpackad med funktioner som ger er som beställare kontrollen, samtidigt som ni sparar tid och pengar!

Workpile är fullspäckad med möjligheter som du kommer att älska

1

Administrera er egen trycksaksportal

2

Samla era leverantörer till en shop

3

Skapa trycksakslistor för butiksetableringar och kampanjer

4

Ge organisationen mallar att jobba i

Anledningen
till att vi tog fram Workpile är du

Workpile är så mycket mer än en vanlig webbshop för trycksaker. Workpile är en plattform utvecklad tillsammans med och för företagens marknadsavdelningar.

Här är det era problem och behov som vi har utgått ifrån och byggt en lösning som spar tid, ger er en bättre överblick och kontroll.

En lösning som
ni själva administrerar och som är direkt uppkopplad mot vårt produktionssystem!

Så här jobbar SodaStream med Workpile!

Workpile har verkligen underlättat min vardag med att hantera trycksaker till våra ca 7000 försäljningsställen i Norden, säger Veronica på SodaStream Nordic. Nu har jag samlat de flesta av mina trycksaker till ett ställe, d v s Workpile. Det ger mig full kontroll och spar massor av tid. Jag kan även enkelt skapa nya produkter utifrån de prismallar som vi och TB kommit överens om.   

Det pågår en integration med SodaStream lagersystem. Inom en snar framtid kan Veronica slippa hålla reda på lagersaldon. Då kommer lagersystemet att lägga beställningarna automatiskt.

Kom igång snabbt med 4 enkla steg

Vi kör en kort instruktion

Kontakta oss så tar vi fram en demoshop med fem utvalda produkter ni vanligtvis beställer av ett tryckeri. Vi avsätter ca 1-2 timmar för ett onlinemöte där vi går igenom systemets funktioner. När vi är klara ska ni kunna navigera er runt på sidan, och t ex lägga upp egna produkter.

Ni får en egen sajt att testa

Ni utforskar själva Workpile. Lägger upp egna produkter, skapar produktträd och lägger till användare och så vidare. Vi finns såklart alltid tillgängliga om ni har några frågor eller får problem på sidan.

Vi hjälper er att gå live

Om ni vill gå vidare och använda Workpile tar vi fram en prislista på de material och produkter ni vill ha i shop:en. Prislistan är smart och kan inte bara kopplas till de produkter ni lagt upp utan även till nya produkter ni själva skapar i framtiden.

Vi anpassar WP efter ert behov

När tiden är mogen är det dags att nyttja Workpiles fulla potential! Vi kör en workshop där vi delar erfarenheter av hur andra företag nyttjar Workpile. Vi berättar mer ingående på hur ni kan få bättre kontroll, spara tid och pengar samt göra arbetet med trycksaker mycket mycket enklare.

Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

Kombinerar man vår tryckteknik, all världens material vi kan trycka på, vår efterbehandling och era kreativa idéer så blir möjligheterna oändliga. Känn så när ni kontaktar oss!

Printguider

Tryckfärdigt orginal, bleed, skärmärken & CMYK?

Det kan vara svårt att hålla koll och veta vad alla branchuttryck betyder. Vill du lära dig lite mer, och ha bättre koll innan du skickar in din fil till oss? Läs våra guider som vi tagit fram för att göra livet lite lättare för dig.