Så mycket mer från TB

Vi kan hjälpa er med så mycket mer. Mycket mer än att bara trycka!

Att producera en trycksak kan vara ett projekt i sig. En idé behöver omvandlas till en tryckfil, och materialet måste anpassas efter behoven. När trycksaken är klar, måste den distribueras och ibland även monteras när den väl har kommit fram. Trycksaken är inte sällan en integrerad del av en större kedja.

Oavsett vilka behov ni har, så kan vi hjälpa er. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi erbjuda er en helhetslösning som sträcker sig från idéfasen till montering, lagerhållning och distribution – eller om så önskas, bara valda delar av ert projekt

Inhouse, hjälp med tryckfiler.

Som tryckeri gör vi inte bara fina trycksaker, utan vi hjälper också våra kunder med originaldesign och materialval. Det innebär allt från att skapa helt nya original eller göra ändringar i befintliga till att ge tips om materialval.

Våra kreatörer och originalare är vana att jobba med allt från utomhusreklam och  butiksreklam till visitkort och foldrar. Våra projektledare stöter och blöter olika material, format och lösningar för att spara både ekonomi och miljö.  Och inte sällan leder de montörer i vårt stora nätverk.   

Exempel på tjänster vi kan hjälpa till med:

Originalframställning, Mockups, Design, Färgmatchning på olika material, Översyn av materialval, Optimering av format. Projektledning av montage.

Konstruktion & förpackning

En trycksak kan vara mer än en plan yta. Det kan vara en form, som t ex en kub. Det kan även vara en kombination av olika material, hårda som mjuka.

Våra konstruktörer lång erfarenhet av att skapa förpackningar och konstruktioner, oavsett om det gäller utställningar, butiker eller skyltfönster. Ofta kräver en lyckad lösning en kombination av form och olika material. Hos oss får du inte bara hjälp utan en samlad erfarenhet att bolla med. En erfarenhet som vi har samlat på oss både som ateljé på Stockholmsmässan och via våra uppdrag åt några av Sveriges största butikskedjor.

Exempel på tjänster vi kan hjälpa till med:

Originalframställning, Mockups, Design, Framställning av mallar.

Lager & Logistik

På vår logistikavdelning erbjuder vi allt från plock & pack till lagerhållning och distribution. Vi kan även lagerhålla ert basmaterial för att kunna leverera avrop t ex via vår webbportal Workpile.

Vi distribuerar kampanjer till flera av Sveriges största butikskedjor. Vi har även lager för flera åt våra kunder. Men vi har även ett tätt samarbete med externa lager & logistikföretag för att kunna erbjuda en optimal lösning.

Exempel på tjänster vi kan hjälpa till med:

Lagerplats, Plock, Onlinelösning för lagerpåfyllnad av trycksaker

Smarta IT lösningar - Workpile

Workpile är namnet på vår e-printportallösning som ger dig arbetsro. Den har utvecklats för våra kunders marknadsavdelningar och tillsammans med dem. Den är fullpackad med funktioner och möjligheter som du kommer att älska. Du kan till exempel administrera din egen trycksaksportal för din organisation, samla alla leverantörer på en och samma plats, skapa trycksakslistor för kampanjer och samla era original och mycket mer. Workpile kommer att spara tid, ge dig en bättre överblick och mer kontroll.

Montage & Survey

För att kunna erbjuda ett helhetsåtagande gentemot våra kunder har vi samlat ihop ett nätverk av montörer över hela Sverige. Det är montörer som vi har haft goda erfarenheter av och vet att de utför montage på ett bra sätt. Så om ni vill ha vinylen monterad eller vepan på plats, så fixar vi det åt er.

Vi kan även assistera med surveys, det vill säga att mäta och dokumentera inför till exempel omprofilering eller nyetablering.
Exempel på tjänster vi kan hjälpa till med:

Montage av vepor. Fönsterfolieringar. Byte av kampanjmaterial, Surveys.