Här visas projekt vi är extra stolta över att ha tagit fram

Se och läs mer om våra projekt här nedanför och tveka inte att ta kontakt med oss om du ser något du gillar. I vår printvärld så finns det inga omöjliga problem, bara bättre lösningar!

Varumärkesbyggande
trycksaker för Sodastream

SodaStream är ett av världens mest kända varumärken. Bara i Norden finns de på cirka 7 000 försäljningsställen. Vi hjälper dem att ta plats. En nyckelkomponent är vårt system Workpile.

Utomhusreklam för Stockhholmstunnelbana

Vi är ett av de få utvalda tryckerierna där det aldrig får gå fel. Det måste vara rätt tryckt och komma i tid. Inte bara en gång utan alla kampanjer alla veckor under hela året. Så är det att vara en leverantör till utomhusbolagen i Sverige.

Expo och mässevent för Stockholmsmässan

Vi har nog de mest besökta lösningarna för event och mässor i Sverige! För i över tio år har vi försett Sveriges största mässarrangör, Stockholmsmässan, med tryck och lösningar. Tio år av ständig utveckling och strävan efter vinnande mässkoncept. Om ni vill ta plats så har vi lösningar som är vana att synas.

Butikskommunikation och visuals för Byggmax

De flesta av våra kunder finns inom detaljhandeln. Några av dem är Sveriges mest kända butikskedjor och är verksamma inom dagligvaruhandeln, mode och elektronik. Till dem trycker vi allt från butikskampanjer till inredning. Och vi är med i hela kedjan från val av format och material till uppföljning.

Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

Kombinerar man vår tryckteknik, all världens material vi kan trycka på, vår efterbehandling och era kreativa idéer så blir möjligheterna oändliga. Känn så när ni kontaktar oss!