Om oss

Ett framgångsrikt tryckeri måste leverera mer än bara tryck.

TB Printsolutions är ett av Sveriges största och mest moderna tryckerier. Du har säkert sett våra produkter om du någon gång varit och handlat, besökt en mässa eller väntat på en buss vid en hållplats.

Vi grundades 1978 och är idag ett av Sveriges största och mest moderna tryckerier med 50 anställda och 100 mkr i årlig omsättning. Våra produkter syns i butiker, på busshållplatser och mässor över hela landet och det är ingen hemlighet att vi älskar färg, kreativa lösningar och häftiga material.

Men, yta är förstås inte allt. Det viktigaste för oss är att du når ut med ditt budskap och får effekt av dina investerade pengar. Därför lägger vi ner vår själ i hela processen; från beställning, förarbete och kvalitet till tryck, leverans och efteranalys.

Vi är dessutom ISO-certifierade inom både miljö och kvalitet, så du kan lita på att vi alltid strävar efter hållbara val och perfekta resultat. Läs mer under Hållbarhet.

Vem är du?

Marknadsansvarig?

Vi tror oss veta dina utmaningar. Vi är här för att avlasta dig och hjälpa dig att navigera rätt bland material, format och miljökrav. Vi finns här för att ge råd. Utöver det så har vi system som ger dig översikt och kontroll över era inköp av tryck. Har du hört talas om Workpile?

Hållbarhetsansvarig?

Vi kan inte blunda för att tryckta material har miljöpåverkan. Men vårt mål är att minimera det. Vi hjälper er gärna med att tex välja rätt material och tips hur vi tillsammans kan minska vår påverkan. Inom kort kommer ni via beställningssystem Workpile få utsläppen sammanställda och redovisade.

Inköpare till kontoret?

Till dig kan vi sätta upp en liten shop. Vi fyller den med bland annat mallar till visitkort så att du enklet kan beställa nya. Vi kan även lägga in tapeter, rollups och allt annat företaget behöver. Allt detta utan det krävs kunskap om tryck. Bara att beställa.

Jobbar du på reklambyrå?

Precis som du älskar vi kreativa idéer. Det finns inget så kul som att bolla idéer. Blanda gärna in oss tidigt i idéstadiet så delar vi med oss av våra erfarenheter och materialkunskaper. Vi kan även hjälpa er med prototyper och provtryck.

Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

Använd formuläret för att kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare. Vi ser fram emot ett samarbete!

Har du en idé, bildmaterial eller ett redan tryckfärdigt original? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig. 

    Organisationsnr: 556655-0603 | VATnr: SE556655060301

    Faktureringsadress: TB Printsolutions AB | Fack 1320 | FE 905 | 751 75 Uppsala // PDF-fakturor: efakt.tbprintsolutions@devo.se