Ett framgångsrikt tryckeri måste leverera mer än bara tryck.

Printsolutions är ett av Sveriges största och mest moderna tryckerier.

Du har säkert sett våra produkter om du någon gång varit och handlat, besökt en mässa eller väntat på en buss vid en hållplats.

Vi grundades 1978 och är idag ett av Sveriges största och mest moderna tryckerier med 50 anställda och 100 mkr i årlig omsättning. Våra produkter syns i butiker, på busshållplatser och mässor över hela landet och det är ingen hemlighet att vi älskar färg, kreativa lösningar och häftiga material.

Men, yta är förstås inte allt. Det viktigaste för oss är att du når ut med ditt budskap och får effekt av dina investerade pengar. Därför lägger vi ner vår själ i hela processen; från beställning, förarbete och kvalitet till tryck, leverans och efteranalys.

Vi är dessutom ISO-certifierade inom både miljö och kvalitet, så du kan lita på att vi alltid strävar efter hållbara val och perfekta resultat. Läs mer under Hållbarhet.

Vem är du och hur
kan vi hjälpa dig?

Marknadsansvarig?

Vi tror oss veta dina utmaningar. Vi är här för att avlasta dig och hjälpa dig att navigera rätt bland material, format och miljökrav. Vi finns här för att ge råd. Utöver det så har vi system som ger dig översikt och kontroll över era inköp av tryck. Har du hört talas om Workpile?

Inköpare till kontoret?

Till dig kan vi sätta upp en liten shop. Vi fyller den med bland annat mallar för visitkort så att du enkelt kan beställa nya. Vi kan även lägga till tapeter, rollups och allt annat som företaget behöver. Allt detta utan att det krävs någon kunskap om tryckning. Det är bara att beställa.

Hållbarhetsansvarig?
Vi kan inte blunda för att tryckta material har miljöpåverkan. Men vårt mål är att minimera det. Vi hjälper er gärna med att tex välja rätt material och tips hur vi tillsammans kan minska vår påverkan. Inom kort kommer ni via beställningssystem Workpile få utsläppen sammanställda och redovisade.
Jobbar du på reklambyrå?
Precis som du älskar vi kreativa idéer. Det finns inget så kul som att bolla idéer. Blanda gärna in oss tidigt i idéstadiet så delar vi med oss av våra erfarenheter och materialkunskaper. Vi kan även hjälpa er med prototyper och provtryck.

Vill du bli en av oss?

Vår viktigaste resurs är våra engagerade medarbetare. Hos TB får du arbeta för en av Sveriges största tillverkare av specialtryck. Trots vår storlek i branschen är vi ett familjeägt företag som bryr oss om varandra. Nedan finns de positioner vi för närvarande söker. 

Om du inte hittar en ledig position är vi alltid på jakt efter stjärnor. Skicka in en spontanansökan till Jonas via knappen nedan och vi återkommer till dig. Din ansökan hanteras konfidentiellt och sparas inte längre än 180 dagar efter mottagande.

Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

Har du en idé, bildmaterial eller ett redan tryckfärdigt original? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig. 

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.