Case: Expo

Expo,

Stockholmsmässan

Vi har nog de mest besökta lösningarna för event och mässor i Sverige! I över tio år har vi försett Sveriges största mässarrangör med tryck och lösningar. Tio år av ständig utveckling och strävan efter vinnande mässkoncept.

Idéer och ovärderlig erfarenhet som vi bär med oss oavsett om ni söker en enkel och billig lösning eller en stor nyskapande monter. Om ni vill ta plats så har vi lösningar som är vana att synas.

Rikard, på Stockholmsmässan

Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats för många olika mässor, kongresser och event. Därför är det viktigt att samarbeta med de bästa partners som finns på marknaden, TB Printsolutions har överträffat förväntningarna under många år hos oss.

De är lösningsorienterade och har produkter och tjänster som passar oss och våra gemensamma kunder perfekt. Dessutom driver de den hållbara utvecklingen inom sitt område framgångsrikt vilket också bidrar till vårt gemensamma hållbarhetsarbete.

Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

Använd formuläret för att kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare. Vi ser fram emot ett samarbete!

Har du en idé, bildmaterial eller ett redan tryckfärdigt original? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig. 

    Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

    Kombinerar man vår tryckteknik, all världens material vi kan trycka på, vår efterbehandling och era kreativa idéer så blir möjligheterna oändliga. Känn så när ni kontaktar oss!