Case: Utomhusreklam

Utomhusreklam,

i Stockholms tunnelbana

Vi är ett av de få utvalda tryckerierna där det aldrig får gå fel.
Det måste vara rätt tryckt och komma i tid. Inte bara en gång utan alla kampanjer alla veckor under hela året. Så är det att vara en leverantör till utomhusbolagen i Sverige. Tajta tidsramar, höga krav på kvalitet och en distribution som aldrig får falera.

Såklart håller det oss på tårna. Håller vår organisation vältränad. Så ser du reklam på bussen, i tunnelbanan eller vid en busshållsplats så är chansen stor att det är vi som tryckt materialet.

Victor, på Clear Channel

Tunnelbanan har några av Sveriges bästa reklamplatser och det är av yttersta vikt att de underhålls och hanteras på bästa tänkbara sätt. Därför måste våra leverantörer ha en hög servicenivå samt kunna leverera snabbt och på utsatt tid, för att säkrerställa toppkvalitet på tusentals kampanjer, året om.

Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

Använd formuläret för att kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare. Vi ser fram emot ett samarbete!

Har du en idé, bildmaterial eller ett redan tryckfärdigt original? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig. 

    Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

    Kombinerar man vår tryckteknik, all världens material vi kan trycka på, vår efterbehandling och era kreativa idéer så blir möjligheterna oändliga. Känn så när ni kontaktar oss!

    Organisationsnr: 556655-0603 | VATnr: SE556655060301

    Faktureringsadress: TB Printsolutions AB | Fack 1320 | FE 905 | 751 75 Uppsala // PDF-fakturor: efakt.tbprintsolutions@devo.se