WORKPILE

En eprint-lösning för dig på marknadsavd.

Workpile är en eprint-lösning utvecklad för och tillsammans med marknadsavdelningar. En lösning med fokus på just marknadsavdelningens behov att hantera och sprida trycksaker i organisationen. Om du gillar kontroll kommer du älska Workpile.

Workpile är fullpackad med funktioner du kommer älska, här är några av dem...

Skapa dina egna trycksaker

Som admin kan du själv skapa egna trycksaker. Som du sedan kopplar till våra prismallar.

Bygg kit av produkter till kampanjer eller butiksöppningar

Ni kan t ex skapa färdiga kit  anpassade för olika butiksstorlekar. Kit som sedan etableringsansvarig själv kan beställa.

En egen printportal för företaget

Med Workpile kan ni enkelt sätta upp en printportal för företagets personal. En portal ni har full kontroll över.

Skapa mallar

I Workpile kan ni skapa dokument med fält eller bilder som går att redigera för beställaren. Det kan vara allt från visitkort och inbjudningar för e-post till dekalen på utsidan med öppettider till navigeringsskyltar på parkeringen.

Lägg upp material för nästa säsong redan nu.

Systemet döljer produkterna till det är dags för användarna att beställa och gömmer åter produkterna när kampanjperioden är över.

Och många fler. Kontakta oss så berättar vi mer

Arbetsro

+170

kunder

+13400

användare

99,9%

uptime

+200

orderrader om dagen

Referens

Soda Stream
om Workpile

”Workpile har verkligen underlättat min vardag med att hantera trycksaker till våra ca 7000 försäljningsställen i Norden, säger Veronica på SodaStream Nordic. Nu har jag samlat de flesta av mina trycksaker till ett ställe, d v s Workpile. Det ger mig full kontroll och spar massor av tid. Jag kan även enkelt skapa nya produkter utifrån de prismallar som vi och TB kommit överens om.”  

Exempel på produkter i shoppen

Hyllvippa
Pop-Up
Folder
Träställ

Om Workpile

Workpile är vårt nervsystem. Allt är uppkopplat.

Workpile är vårt nervsystem. Ett system där allt är uppkopplat –  från scannern ute vid frakt till filuppladdningsapplikationen på vår webb.  Ett system som håller ordning på originalets väg från fil till leverans. Där projektledare och produktionspersonal kan följa varje moment i flödet, exakt när det händer.  Och där varje moment är försedda med varningsklockor för att säkerställa att allt blir rätt och sker i tid. Workpile ger oss total en kontroll över projekten.

Med Workpile blir du en del av oss.

Allt som krävs är en webbläsare för att du ska få full tillgång till dina och organisationens beställningar. Du kan följa befintliga beställlningar men även titta på tidigare och till exempel ladda hem gamla original.

Med Workpile kan du också bygga och administrera din egen portal för webb-till-tryck – en webbplats som du har kontroll över. Du kan skapa och hantera användare och grupper, skapa egna produkter och ha full kontroll över organisationens beställningar.

Specifikation

Produktnamn

Workpile

Version

3.1

Driftsmiljö

Molnet

Klient

Webbläsare