Case:
Butikskommunikation

Butikskommunikation,

hos Byggmax & Clas Ohlson

De flesta av våra kunder finns inom detaljhandeln. Några av dem är Sveriges mest kända butikskedjor och är verksamma inom dagligvaruhandeln, mode och elektronik. Till dem trycker vi allt från butikskampanjer till inredning. Och vi är med i hela kedjan från val av format och material till uppföljning. Vårt motto är största möjliga intryck med minsta möjliga avtryck på miljön.

Att vi är duktiga på just butikskommunikation kanske inte är så konstigt då vår grundare Torgny Bergström började sin karriär som butiksdekoratör. Med andra ord, att förse butiker med tryck i alla dess former finns i vårt DNA.

Emma, på Byggmax

TB Prints system Workpile hjälper oss otroligt mycket i arbetet med kampanjer och nyetableringar Butikerna kan enkelt och smidigt beställa tryckmaterial själva via systemet, vilket inte bara frigör tid utan också ger oss en tydlig kontroll och översikt som vi tidigare saknade. Det har förenklat vår process och bidragit till en mer effektiv och smidig hantering av våra trycksaker.

Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

Använd formuläret för att kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare. Vi ser fram emot ett samarbete!

Har du en idé, bildmaterial eller ett redan tryckfärdigt original? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig. 

    Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

    Kombinerar man vår tryckteknik, all världens material vi kan trycka på, vår efterbehandling och era kreativa idéer så blir möjligheterna oändliga. Känn så när ni kontaktar oss!