Case:
Varumärke

Varumärken,

för Sodastream

Soda Stream förändrar företagets symbol och färgpalett. De nya färgerna som lanseras ska symbolisera att göra planeten bättre och är inspirerad av naturen. De primära färgerna kallas ”fresh blue”, ”deep blue” och ”sand”. 

Vi fick uppdraget att trycka butiksmaterialet till de ca 7000 försäljningsställena i Sverige, Finland och Norge. Butiksmaterial som t ex pop-up:er, hyllvippor, skyltar, golvdekaler med mera. I samband med bytet av den grafiska profilen la vi upp den nya profilen i Workpile för att underlätta utrullningen till butikerna. Läs mer om Workpile här.

Veronica, på Sodastream

TB Print & Workpile har verkligen underlättat min vardag med att hantera trycksaker till våra ca 7000 försäljningsställen i Norden, säger Veronica på SodaStream Nordic. Nu har jag samlat de flesta av mina trycksaker till ett ställe, d v s Workpile. Det ger mig full kontroll och spar massor av tid. Jag kan även enkelt skapa nya produkter utifrån de prismallar som vi och TB kommit överens om. 

Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

Använd formuläret för att kontakta oss så kan vi hjälpa dig vidare. Vi ser fram emot ett samarbete!

Har du en idé, bildmaterial eller ett redan tryckfärdigt original? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig. 

    Har du ett projekt du vill ha hjälp med?

    Kombinerar man vår tryckteknik, all världens material vi kan trycka på, vår efterbehandling och era kreativa idéer så blir möjligheterna oändliga. Känn så när ni kontaktar oss!