Bli en av oss. En av oss på TB Printsolutions.

Vi söker en erfaren projektledare.

TB Printsolutions är ett av Sveriges största storformatstryckerier. Vi finns i Västerås, Oslo, och Stockholm. Kunderna är flera av Sveriges mest kända företag. Leveranser sker över hela världen. Ekonomin i företaget är mycket god. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och söker därför en erfaren projektledare.

Din roll

Som projektledare blir du navet mellan vår produktion, inhouse-avdelning och våra kunder. Du kommer jobba som i ett team med ansvarig säljare och få ta ett stort ansvar och frihet att hålla en hög servicenivå mot kund. 

Om dig

Vi ser gärna att du är en erfaren projektledare inom tryck. Att du både kan jobba självständigt och i grupp. Och att du är van att kastas mellan många olika projekt. 

Meriterande

Många av våra kunder är butikskedjor.  Så därför är det meriterande om du har erfarenhet att jobba med butikskampanjer och etableringar.

Bra att veta

Start: Enligt överenskommelse, gärna så snabbt som möjligt.
Plats: Västerås.
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Kontaktperson: Magnus Eriksson, 070-713 66 70, jonas@tbprint.se

Vänligen ring om du vill veta mera om tjänsten.

Den viktigaste resursen vi har är våra engagerade medarbetare. På TB får du jobba på en av Sveriges största producenter av special-print. Trots att vi är stora inom vårt område är vi ett familjeföretag som bryr oss om varandra.