Bli en av oss
En av oss på TB Printsolutions

Den viktigaste resursen vi har är våra engagerade medarbetare. På TB får du jobba på en av Sveriges största producenter av special-print. Trots att vi är stora inom vårt område är vi ett familjeföretag som bryr oss om varandra. Nedan är tjänster som vi söker just nu. Om du inte hittar en tjänst som annonseras ut är vi alltid på jakt efter stjärnor.

Lägg till din rubriktext här

Skicka en spontanansökan till jonas.bergstrom@tbprint.se så hör vi av oss. Din ansökan kommer behandlas konfidentielt och spars inte längre än 180 dagar efter mottagandet.

Tryckare

Älskar du färg precis som vi?

Vi söker just nu en tryckare till vår planprintsavdelning. Du kommer jobba med maskiner som Durst P5HS och HP FB 11000. För att vi som företag ska bli så flexibla som möjligt kommer vi löpande lära dig andra maskiner såsom Zund GS3 och andra efterbehandlingsmaskiner. Du som är intresserad av denna tjänst bör ha erfarenhet av grafisk produktion, helst storformatsproduktion men är du digitaltryckare eller offsettryckare är detta också intressant. Du bör vara noga och gilla teknik. Kunskap om Onyx samt liknande program är meriterande.

Uppgifter

Ditt jobb kommer främst att bestå av att producera trycksaker på inom vårt segment planprint. Då vi är en flixibel arbetsplats kommer du även få efterbehandla och hjälpa övriga teamet i produktion.

Vi erbjuder

Hos TB blir du en del av Sveriges största storformatstryckeri. En trygg arbetsgivare som är mån om teamet. Martina fyll på

Bra att veta
Start: Enligt överenskommelse, gärna så snabbt som möjligt.
Plats: Elektronikgatan 57, Västerås
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Kontaktperson: Magnus Eriksson, 070-713 66 70, magnus@tbprint.se
Vänligen ring om du vill veta mera om tjänsten.