Skip to main content

Årets företagare

Stort grattis till oss!

 

HÅRT JOBB LÖNAR SIG

Att chefen jobbar minst lika hårt som oss andra här på TB är ingen nyhet. Det är extra kul när det även uppmärksammas av andra. Det är med stor stolthet vi kan avslöja att Jonas Bergström är utsedd till Årets Företagare 2020 i Västerås.

MOTIVERINGEN

Juryns motivering lyder: ”Jonas växte i princip upp på familjeföretaget och har genom åren utvecklat tryckeriet till att bli ett av de ledande på marknaden. TB Printsolutions är både en stabil partner till sina kunder och en rolig arbetsplats för de anställda att längta till. Jonas vågar satsa och går gärna i bräschen för det som är nytt – teknik, arbetssätt, plattformar, material. Resultatet är imponerande med tredubblad omsättning och personalstyrka de senaste tio åren. När pandemin slog till föll dock omsättningen med 50% och Jonas fick tänka i nya banor. Han ställde snabbt om produktionen och bidrog, tillsammans med branschkollegor, med visir till sjukvården när sådana behövdes som mest. Nu väntar vi med spänning på vilka nya idéer han har på gång för framtiden.”

OM ÅRETS FÖRETAGARE

Företagarna prisar entreprenörer som lyckats utöver det vanliga – och lite till! Årets Företagare är en utmärkelse för att uppmärksamma, hylla och lyfta företagare. Den delas ut av organisationen Företagarna. Årets Företagare är Företagarnas största utmärkelse med gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.